blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Blæksprutten er blevet en del af Duos Senior Service

På blot 3 år er Blæksprutten igen blevet en del af noget større: Duos Senior Service, som er en division under Duos Gruppen, har købt 49,5% af Blæksprutten.

Vibeke Haaning udtaler: Jeg er mega stolt af at kunne fortælle, at jeg har solgt yderligere en andel af mine aktier i Blæksprutten. Jeg har solgt andelen til Duos Senior Service, som er ejet af blandt andet Allan Søgaard Larsen. Han er i dag bestyrelsesformand i Blæksprutten. Samtidig er Vivi Jensen Nørgaard, som i dag er ansat som administrativ chef i Blæksprutten, også blevet medejer.
I praksis kommer det ikke til at betyde noget for Blækspruttens ansatte og kunder. Vi skal fortsætte vores rejse sammen og udvikle Blæksprutten til borgernes bedste i Nordjylland.

Blæksprutten har et stærkt fundament i det Nordjyske. Det har Duos Senior Service set.

Blækspruttens værdier skal også fremadrettet vise vejen, og vi skal alle bidrage med det, vi kan og har evner og kræfter til – på denne måde skaber vi en virksomhed, hvor vi alle føler os trygge. Vi skal konstant have fokus på og have tillid til, at vi sammen kan skabe tryghed for vores borgere, kunder og os selv. Det kan kun opnås, når vi trives og arbejder sammen i respekt for hinanden.

Vibeke Haaning er ydmyg overfor de opgaver, som er på vej og har stor respekt for, at fundamentet i Blæksprutten skal plejes og gødes, for at det kan danne kernen i services til ældre i hele landet.
”Det kræver mange kræfter at udvikle en unik hjemmepleje, hvor langt det meste giver mening. Derfor er det vigtigste af alt nu, at vi står sammen og ser de utrolige store muligheder, der ligger foran os.
Den cocktail, vi nu blander med værdier fra Duos og Blæksprutten og erfaring fra topledelsen i Falck, er den stærkest cocktail, vi kan blande på velfærdsområdet i Danmark,” slutter Vibeke Haaning.

Comments are closed.