blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Blæksprutten i EU projekt om tryghed i hjemmet

Hos Blæksprutten søger vi hele tiden nye veje med den nyeste teknologi til at gøre hverdagen mere tryg, bæredygtig og så effektiv som muligt.

Derfor er vi indgået i et samarbejde med AAL4All – et EU styret projekt om at afprøve en teknologi, der registrerer anormaliteter i hjemmets daglige aktiviteter og sender en direkte advarsel til pårørende og/eller plejeudbyder – i dette tilfælde Blækspruttens akutberedskab.

AAL4All betyder Active Assisted Living for all – på dansk: Et aktiv assisterende liv for alle.

Det vi har afprøvet er en digital overvågningstjeneste, et apparat med sensorer, der installeres i hjemmet og som registrerer lyde (men ikke ord), lysniveau, luftfugtighed, temperatur og luftkvalitet. Der er derfor intet kamera eller aflytningsteknologi installeret, så overvågningen foretages med så stor hensynstagen for privatlivet som muligt.

Den data, der bliver indsamlet har deltageren til en hver tid fuld kontrol over. Hvis deltageren ikke har givet samtykke til datadeling, vil AAL4All- systemet ikke indsamle data.

Hør om Jyttes oplevelse af at have ALL4All installeret i sit hjem.

Vi kalder det bæredygtigt og effektivt fordi vi kan se muligheder i på sigt, at kunne hjælpe hvor der er brug for det, når der er mest brug for det. Med denne teknologi er vi bedre i stand til at planlægge besøg hos borgeren og yde en bedre service.

Frygten for at falde og ligge alene længe for at få hjælp til at komme op er stor for mange af vores borgere – og bare det at kunne fjerne denne frygt vil give langt større trivsel og tryghed for den enkelte.

Er du interesseret i at vide mere kan du læse om projektet på ALL4All.com og på brochuren herunder.

Comments are closed.