Blæksprutten overtager Attendo Aalborg

Vi er glade i dag – 1. december tager vi hul på et nyt og spændende kapitel i Blæksprutten 🙂
Pressemeddelelse:
En af Nordjyllands mest erfarne og visionære aktører inden for privat hjemmepleje overtager pr. 1. december 2017 alle aktiviteter i svensk-ejede Attendos Aalborg-afdeling. Derved kommer en stor del af den private hjemmepleje i Aalborg Kommune igen på lokale hænder.
Det glæder ejer og administrerende direktør i Blæksprutten, Vibeke Haaning: ’Nærvær, faglighed og lokal forankring spiller en stor rolle, når vi i Blæksprutten leverer hjælp og pleje til de nordjyske ældre. Vores erfaring er, at det giver tryghed for både borgere og medarbejdere, og det er også det, vi hører fra de ældre, som vi kommer hos.’
De borgere, der i dag har valgt Attendo som leverandør, kommer fra 1. december til at møde deres vante hjælper i Blækspruttens blå uniformer, og Vibeke Haaning glæder sig til, at byde både medarbejdere og borgere velkommen. ’En virksomhedsoverdragelse kan være en stor omvæltning og derfor er vores fokus i den kommende tid også på at sikre en tryg overgang og fortælle om hvem Blæksprutten er og hvad vi står for. Vi er i dag allerede den største private leverandør i Hjørring og Brønderslev Kommune og vi er stolte af, at vi nu kan udvide vores Aalborg-afdeling, så endnu flere kan få gavn af vores ydelser. Hjertevarme, høj faglighed, arbejdsglæde og et oprigtigt ønske om at gøre en forskel – det er både min grundlæggende vision og det værdigrundlag vi hver dag arbejder ud fra, når vi kører af sted til dagens besøg.’
Blæksprutten er en af en Nordjyllands ældste private leverandører inden for pleje og omsorgsområdet og overtagelsen af Attendo Aalborg er et led i den langsigtede plan, som Vibeke Haaning satte i værk for et års tid siden, da Blæksprutten vendte tilbage som privat leverandør efter en årrække at have været væk fra Aalborg Kommune. En plan, der også fik Allan Søgaard Larsen, tidligere topchef i Falck-koncernen, med som bestyrelsesformand i foråret 2017. ’Etableringen af en professionel bestyrelse har været et vigtigt skridt på vejen. Fremtidens private pleje skal være mere end blot en leverandør af kommunalt visiterede velfærdsydelser. Vi skal være en stærk samarbejdspartner for det offentlige, så vi sammen kan udvikle ældreplejen, til gavn for både vores ældre og samfundet generelt’, udtaler Vibeke Haaning. ’Det kræver kapacitet at være en stærk samarbejdspartner og den kapacitet har vi til en vis grad manglet i Aalborg Kommune, for vi er her for at gøre en forskel – for borgerne, for vores medarbejdere og ikke mindst vores kommunale samarbejdspartnere’.
Foruden ejerskab af Blæksprutten er Vibeke Haaning formand for arbejdsgiverorganisationen KA Pleje og medlem af SMVdanmarks bestyrelse (det tidligere Håndværksråd)

Comments are closed.