blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Blæksprutten overtager Plejekompagniet i Nørresundby

Med overtagelsen af Plejekompagniet pr. 1. november 2018, bliver der skrevet endnu et kapitel for én af Nordjyllands mest erfarne og visionære aktører indenfor privat hjemmepleje. Blæksprutten sikrer sig hermed endnu en milepæl, i forhold til at være den foretrukne leverandør af hjemmepleje til borgerne i Aalborg Kommune.

Det er med stor glæde og stolthed, at ejer og administrerende direktør i Blæksprutten, Vibeke Haaning har grebet denne mulighed for at styrke Blækspruttens position i Aalborg Kommune. Plejekompagniet og Blæksprutten er to virksomheder, der minder om hinanden, og hvis værdier og holdning til, hvad der er god hjemmepleje, bygger på medarbejdernes nærhed, faglige stolthed og en stor lyst til at gøre en forskel for borgerne. Derfor er Vibeke Haaning glad for, at Plejekompagniets ejere har valgt netop Blæksprutten, da de ønskede at sælge virksomheden.

//// De borgere, der i dag har valgt Plejekompagniet som leverandør, kan også efter overdragelsen forvente at blive mødt af deres sædvanlige hjælpere. ////

Vibeke Haaning glæder sig til at byde både medarbejderne og borgerne velkomne i Blæksprutten.

“Vi vil sikre, at vi kan fortsætte den høje faglighed og fokus på de små værdier, som er med til at gøre en forskel i dagligdagen. Det er en grundlæggende værdi i Blæksprutten, at vi er stolte af vores arbejde og sætter en stor ære i nærhed og hjertevarme. Vi møder mennesket og tager hånd om det”, siger Vibeke Haaning.

Aktiviteterne vil også fremover blive drevet fra lokalerne på Amalienborgvej. Det betyder også at medarbejderne fortsætter på deres nuværende arbejdsplads.

Comments are closed.