Blæksprutten skaber tryghed under Coronakrisen

Vi bringer her en kort information omkring hvordan Blækspruttens personale håndterer din pleje -og omsorg under Coronakrisen.

Blækspruttens personale følger den enkelte kommunes retningslinjer og anbefalinger. Vi har til dagligt et stort fokus på vores håndhygiejne, og har under Coronakrisen haft en særlig opmærksomhed på, hvordan vi kan være med til, at stoppe smittespredning.

Vi bruger værnemidler i de hjem hvor der er smitte, eller er symptomer på smitte. Medarbejdere der har symptomer på smitte, møder ikke på arbejde.

Vores personale får løbende opdateringer på retningslinjerne af de enkelte afdelingsledere. Der kan være lokale forskelle ift. hvilken kommune man er visiteret hjælp i. Derfor har vi været tilbageholdende med, at melde noget generelt ud, da der har været rigtigt mange informationer, og retningslinjerne ofte er blevet ændret med kort varsel.

Vi har via Ældre -og handicapforvaltning i Aalborg Kommune fået mulighed for, at tilbyde ansatte medarbejdere i Aalborg, at lade sig teste for COVID-19.

HUSK!
Vi er altid til at træffe, hvis du eller din pårørende har spørgsmål omkring situationen. Vi arbejder for, at skabe tryghed for dig!

Med venlig hilsen
Blæksprutten

Du kan også downloade meddelelsen her:
Blaeksprutten_Presse_Coronakrisen