blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Blæksprutten søger SSA’er til vores Aalborg-afdeling

Uddannelse og faglig styrke har altid været en del af Blækspruttens værdisæt. Det giver os kompetente medarbejdere og er med til at sikre tryghed og udvikling for de borgere, vi leverer hjemmepleje til.
Derfor har vi også en målsætning om, at mindst en tredjedel af vores medarbejdere skal være SSA’er og den målsætning er vi stolte af, at vi snart er i hus med.
Der er meget snak i medierne om mangel på SSA’er og det mærker vi selvfølgelig også, når vi selv søger nye folk. I Blæksprutten har en stor del af løsningen været, at skabe en arbejdsplads, hvor folk har lyst til at være, og hvor det faglige miljø er stærkt og udviklende for alle.
Senest har vi ansat fire SSA’er i vores Hjørring-afdeling og nu er tiden kommet til at styrke Aalborg-afdelingen på samme vis. Hos os skal et job give mening og det øgede fokus på helhedsplejen giver netop mulighed for den faglige sparring og den faglige og personlige udvikling, der både vil give mening for dig og sikre borgere tryghed og kompetent pleje.
Er du SSA og kan du genkende dig selv i den profil, så se vores jobopslag på jobnet eller kontakt os og få en snak med en af de SSA’er, der forhåbentligt snart bliver dine kommende kollegaer 🙂

Comments are closed.