Kan hjemmepleje og digitalisering gå hånd i hånd?

Der skal slet ikke være tvivl om, at vores vigtigste opgave er at yde den pleje, hjælp og omsorg som vores borgere har brug for. Pleje har fra Blækspruttens første dag været kerneydelsen og er det fortsat, hvorfor digitalisering ikke umiddelbart er noget, folk forbinder med os som ’hjemmeplejevirksomhed’.

Som virksomhed er vi opmærksom på, hvordan vi kan udvikle og optimere vores arbejdsgange, men altid med fokus på, at det aldrig er på bekostning af den leverede pleje og hjælp til borgerne – tværtimod.

Det har vist sig, at det helt naturligt giver mening for os at fokusere på digitalisering, når det handler om at tilrettelægge ruterne mest hensigtsmæssigt for både vores borgere og medarbejdere.

Det har vores økonomidirektør, Steffan W. Christensen været forbi Hjørring ErhvervsCenter til en snak om, og det er der kommet en rigtig fin artikel ud af. Er du nysgerrig på at få indblik i, hvordan vi ved hjælp af digitalisering har fokus på udvikling og optimering, kan du tilgå hele artiklen i linket herunder.  

Billigere uden at slække på kvaliteten

Comments are closed.