blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Karen er vores ekspert i hygiejneregler og det fik Boligforeningen P.M. glæde af!

Med Covid-19 er der fulgt mange udfordringer med til de danske arbejdspladser. Det oplever Boligforeningen P.M. i Brønderslev. De er meget opmærksomme på at mindske smitten af Covid-19 mest muligt. Derfor havde de inviteret Blækspruttens sygeplejerske, Karen på besøg for at gøre dem alle klogere på, hvordan de håndterer hverdagen, så både medarbejdere og beboere kan føle sig trygge.

Karen hjælper boligforeningen med at omsætte retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen til god hygiejnepraksis. Både teorien og praktikken omkring hvordan og hvorledes fortæller Karen om. Det er med til at sikre, at hygiejnestandarden i forhold til Covid-19 overholdes, da mange synes det er svært at få retningslinjerne ind i hverdagen – men det ved Karen hvordan man gør.

Torsdag den 25. juni, afholdte Karen derfor et hygiejnekursus for medarbejderne. Karen er uddannet laborant og sygeplejerske, og er med sine 10 års undervisningserfaring i sit es, når hun skal formidle sundhedsfaglig viden. Kurset har skabt tryghed for medarbejdere og beboere, når boligforeningens medarbejdere kommer i beboernes lejligheder.

Er du også i en virksomhed, hvor I synes det er svært at finde ud af, hvad der op og ned på retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen i forbindelse med Covid-19?
Så tøv ikke med at kontakte Karen Vind Andersen på telefon 29 22 12 39 / mail: [email protected]. Karen kommer meget gerne på besøg og hjælper jer med at lave en hygiejnestrategi, så I kan passe godt på jeres medarbejdere og kunder.

Comments are closed.