Sådan forebygger Blæksprutten smittespredning

Den første bølge af Corona er aftaget, og vi gør alle vores bedste til at vise godt samfundssind ved at holde afstand, hoste i ærmet og huske en god håndhygiejne. Men selvom Coronakrisen er aftaget, er det stadig vigtigt, at vi passer på hinanden og derfor har Blæksprutten en klar procedure til forebyggelse af smittespredning i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

En stor del af Blækspruttens kunder er i risikogruppe. Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at forebygge smittespredning og sørge for, at vores kunder føler sig trygge, når vi kommer i deres hjem for at hjælpe med pleje og praktiske gøremål.

Hvad gør vi, hvis en medarbejder får symptomer på Corona?
Vi har selvfølgelig stadig stort fokus på god håndhygiejne og mindskning af smittespredning, og vi holder os opdaterede på retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen. Det er for at være på forkant og undgå smitte, hvis det skulle ske, at en af vores medarbejdere får symptomer på Corona. Vi ønsker at passe bedst muligt på vores kunder, og derfor følger vi en klar procedure fra Sundhedsstyrelsen, hvis en medarbejder pludselig udviser symptomer.

Herunder kan du se de forskellige trin i proceduren vi følger, fra medarbejderen viser de første symptomer, til vi har svar på testen.