blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Start et hjerte – red et liv

Vidste du, at ca. 4000 mennesker i Danmark hvert år rammes af akut hjertestop? Med hurtig og korrekt førstehjælp og en hjertestarter øges chancen for overlevelse.

I Hjørring er der netop opsat en hjertestarter på Frederikshavnsvej ved MENY. Vi har som hovedsponsor bidraget til, at hjertestarteren er en blevet tilgængelig og er med til at sikre hurtig førstehjælp, når lokalbefolkningen har behov for det.

Blækspruttens mission har altid været at skabe tryghed hos borgerne, vi leverer hjemmepleje til. Vi synes dog i lige så høj grad, at resten af Hjørrings indbyggere også har til en tryg hverdag. Derfor var det naturligt for os at blive medsponsor på hjertestarteren, så vi alle har de bedste forudsætninger for at passe på hinanden.

Det er den midtjyske virksomhed, Hjertestartnu, der er tovholder på projektet. De arbejder dagligt for at øge tilgængeligheden af hjertestartere ude i alle landets kommuner. På 2 år har virksomheden opsat mere end 150 hjertestartere i Danmark gennem samarbejde med lokale virksomheder, foreninger og institutioner. I samarbejde med Hejrtestartnu er vi glade for at være med til at give borgerne bedre mulighed for at passe på hinanden, hvis behovet opstår.

Hjertestarteren ved MENY i Hjørring.

Comments are closed.