blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Tidligere topchef i Falck bliver en del af Blækprutten

Allan Søgaard Larsen, tidligere topchef i Falck-koncernen, indtræder i maj som bestyrelsesformand og medejer i Blæksprutten, en af Nordjyllands ældste private leverandører inden for pleje og omsorgsområdet.
’Allan er en markant og stor kapacitet i dansk erhvervsliv og vi er rigtig glade og stolte over, at have fået ham med på holdet i Blæksprutten’, siger Vibeke Haaning, adm. direktør og ejer af Blæksprutten. ’Hans resultater og arbejde i Falck taler for sig selv og med sine klare holdninger og engagement i velfærdsdebatten herhjemme er det et match, der vil komme både Blæksprutten, vores kunder og vores kommunale samarbejdspartnere til gode.’ Allan Søgaard Larsen skyder samtidig kapital i virksomheden og bliver medejer af Blæksprutten med et ejerskab på foreløbig 16,2 procent.
Konsolideringen, med udvidelse af ejerkredsen og etableringen af en egentlig bestyrelse i Blæksprutten, er et led i den langsigtede plan, som Vibeke Haaning satte i værk for små to siden, da Blæksprutten vendte tilbage som privat plejeleverandør efter en årrække med fokus på erhvervsrengøring.
’Fremtidens private pleje er ikke blot en leverandør af kommunalt visiterede velfærdsydelser. Vi skal være en stærk samarbejdspartner for det offentlige, så vi sammen kan udvikle ældreplejen, til gavn for både vores ældre og samfundet generelt, udtaler Vibeke Haaning, der nu sammen med Allan Søgaard Larsen går i gang med den videre udvikling af virksomheden.
For Allan Søgaard Larsens vedkommende bliver posten som bestyrelsesformand og medejer i Blæksprutten en tilbagevenden til et område, der står ham nær, både via sit mangeårige virke i Falck og som formand for den daværende regerings vækstteam for sundheds- og velfærdsløsninger i 2012-13. ’Velfærdsområdet er et af de helt centrale kerneområder i vores samfund og vi står overfor store udfordringer i de kommende år. Det kan og skal vi som privat aktør være med til at løfte og det arbejde vil jeg gerne være en del af. Jeg tror på Blæksprutten og jeg ser frem til at være med til at styrke og realisere virksomhedens potentiale i de kommende år.’ siger Allan Søgaard Larsen, der slutter: ’Jeg har fulgt Vibekes arbejde i mange år og er glad for vi nu får muligheden for at arbejde sammen inden for et område, der betyder meget for os begge.’

Comments are closed.