En tryggere hverdag med et opkald hver morgen

Bor du alene? Tænker du på, hvad der sker, hvis du besvimer eller falder og ikke kan komme op? Bekymrer dine pårørende sig for, om du har det godt?

I Blæksprutten holder vi løbende øje med gode idéer, der kan give mere tryghed i hverdagen. En af de gode idéer, vi er faldet over kommer fra virksomheden ’Et Dagligt Opkald’.

De tilbyder en service, hvor du hver morgen modtager et opkald, og hvis du ikke tager telefonen, får en pårørende straks besked. Det giver både dig og dine pårørende tryghed for, at du har det godt. Du vælger selv, hvem der skal have besked, hvis du ikke besvarer dit opkald.

Et Dagligt Opkald tilbyder at ringe dig op hver morgen mellem kl. 8.30-8.45. Det er et gratis tilbud til enlige ældre over 65.

Et Dagligt Opkald er grundlagt af Ib Knudsen, som fik idéen, fordi han savnede et sådant tilbud til sin egen farmor på over 90. Hun boede alene og klarede alt selv. En dag faldt hun og brækkede hoften og den ene arm. Hun kunne ikke komme op og blev først fundet næste formiddag. Ib’s grundtanke bag Et Dagligt Opkald er derfor et ønske om at hjælpe dig over 65 til at få en tryggere hverdag, så du ikke havner i samme situation som hans farmor.

Det synes vi i Blæksprutten er en positiv tanke og en god idé 🙂

Du kan få fat i Et Dagligt Opkald på tlf. 98 40 21 00 og ellers læse mere på deres egen hjemmeside www.etdagligtopkald.dk (siden åbner i nyt vindue)

Comments are closed.