Velkommen til nye borgere og kollegaer

De sidste fire måneder har vi set frem til i dag, hvor den 6-årige kontrakt med Hjørring Kommune træder i kraft.

I forbindelse med kontrakten har vi en tilgang af godt 700 borgere, hvilket betyder en udvidelse med 15 nye, daglige ruter. Vi glæder os til at komme ud og byde velkommen til de borgere, der har valgt os som leverandør af deres praktiske hjælp og personlige pleje.

For at kunne levere hjælp og pleje hele året rundt på alle tidspunkter i døgnet, har vi i dag haft fornøjelsen af at byde velkommen til 33 nye kollegaer i vores afdeling i Hjørring. Sammen med vores vante personale af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere skal de sørge for, at vores borgere i Hjørring Kommune får den pleje, hjælp og omsorg de har brug for.

I dag er en stor dag, hvor vi er både stolte og taknemmelige over at have fået muligheden for at fortsætte samarbejdet med Hjørring Kommune. Vi ved, det forpligter, så vi i fællesskab kan levere den bedste hjemmepleje til borgerne i Hjørring og omegn.

Med de nye ruter og flere medarbejdere har vi udvidet med flere biler, og næste gang vi holder i din indkørsel vil du kunne se, at vores logo er ændret. Sammen med det nye logo er det officielt, at vi fra i dag skifter navn til ’Blæksprutten Hjemmepleje’. Med ændringerne af vores logo og navn understreger vi, at praktisk hjælp og personlig pleje er kernen i virksomheden.

Selvom vores logo er ændret en smule og vores navn er blevet længere, er der ingen grund til panik – vores mission er stadig den samme: Vi ønsker at levere den bedst mulige hjemmepleje, der gør en oprigtig forskel for både nuværende og nye borgere vi kommer hos.

Èn af vores biler med det nye logo på den første dag med den nye kontrakt med Hjørring Kommune.