blaeksprutten kontakt
Kontakt os for et gratis og uforpligtende møde på 7026 7272

Vi er stadig de samme…

Blæksprutten har fået ny visuel identitet, men selvom vi ser anderledes ud, er vi stadig de samme og det samme er vores service og høje kvalitet. Vi bestræber os stadig på at yde det absolutte bedste.

Pleje er hjertet i vores virksomhed og Blæksprutten er mere end blot en privat leverandør af kommunale ydelser. Vi ser hjælpen til dig som en helhed og samarbejder tæt med kommunen for at sikre dig den optimale pleje og omsorg. Faste hjælpere sikrer dig få mennesker i dit hjem og det sikrer os, at vi kan levere din hjælp, så den lever op til både kommunens standarder og vores egne høje kvalitetskrav.

img01

Det giver tryghed at være omgivet af kendte ansigter og vi kan hurtigt gribe ind, hvis dine behov ændrer sig. Hos Blæksprutten møder du uddannede medarbejdere, hvad enten vi leverer din pleje eller din praktiske hjælp. Det betyder at vi har fagligheden til også at kunne levere de mindre uddelegerede sygeplejeopgaver og du derfor kan få hjælpen leveret af de medarbejdere du kender i forvejen. Samarbejder tæt med kommunen for at sikre dig den optimale pleje og omsorg. Faste hjælpere sikrer dig få mennesker i dit hjem og det sikrer os, at vi kan levere din hjælp, så den lever op til både kommunens standarder og vores egne høje kvalitetskrav.

Det betyder at vi har fagligheden til også at kunne levere de mindre uddelegerede sygeplejeopgaver og du derfor kan få hjælpen leveret af de medarbejdere du kender i forvejen.

Gå tilbage til nyhedsoversigt ›

Comments are closed.